Sit and watch

Ik voel me mislukt. Maandenlang al tracht ik krampachtig neer te schrijven wat zij doet. Wat zij met mij doet. Haar ranke wellustige lijf dat mij doet tollen. Haar zeemzoete lippen die mij telkens opnieuw doen hunkeren naar een aanraking. Ik voel me mislukt. Mislukt dat ik die hemelse ervaringen niet krijg omgezet in woorden.

Ik probeer echt. Als ik in haar ogen kijk terwijl ze naakt voor me ligt, zich streelt met een van haar speeltjes, dan probeer ik. Dan komen letters in me naar boven, slechts onsamenhangend en spastisch bijna. En meer dan verlekkerd kijken lukt me niet. Hoe hard ik ook mijn best doe. Sit and watch.

Dat doet pijn. Haar adem zwaarder te horen worden, haar spieren te voelen verkrampen en dat niet te kunnen delen op de voor mij eerlijkste manier: geschreven herinneringen. Ik leg me er niet bij neer, hou vol en blijf pogingen lanceren. Zoals deze:

Gisteren stond ze voor me. In haar hand zaten 2 roze vibrators. In haar ogen nam ik pure lust waar. Ze stond voor mij terwijl ik zat. Op de rand van het bed. In mijn ondergoed. Net daarvoor hadden we samen gedoucht waardoor haar lange fijne haren los over haar schouders bengelden. Halfdroog, half nat. Net daarvoor hadden we dicht tegen elkaar aan gestaan en had ik haar rug gewassen. Nu stond ze voor me, naakt met 2 vibrators in haar hand.

Haar linkerbeen plaatste ze naast me. Zo stond ze nu. Met een been op het bed en de ander nog steeds op de grond. Zeer dicht voor me. Aangezien ik zat kreeg ik een mooi zicht op haar poes. Front row seats. Zachte glinsterende lippen die aangaven verwend te willen worden. Ik slikte en bleef kalm. Meer kon ik op dat moment niet doen.

Plots hoorde ik trillen. Ze had duidelijk een van haar vibrators gestart en leidde die gezwind richting haar venusheuvel. Recht voor mijn neus liet ze ‘m op haar clitje rusten. Daar zat ik. In mijn front row seat. Met net voor mij een clitoris bedekt met een trillende vibrator. Een roze trillende vibrator. Meer dan slikken en kalm blijven kon ik niet. Sit and watch.

De tweede vibrator was iets kleiner, compacter. Dat viel me nu pas op. Met een hoofdbeweging beviel ze me op bed te gaan liggen en met een handbeweging maakte ze me nog meer duidelijk. Ik moest niet liggen, maar op handen en knieën zitten. Begrepen! Mijn gezicht richtte ze naar de spiegel die zich in onze kamer bevindt. En zij, zij bleef staan.

Achter me stond ze nu met nog steeds de ene vibrator rustend op haar kletsnat geworden poesje en haar ene voet op het bed. En voor me zag ik haar. In de grote spiegel die zich in onze kamer bevindt. Zo kon ik aanschouwen hoe ze de tweede compactere vibrator in haar mond stak en die enkele wulpse tongbewegingen later er nat terug uit haalde.

Met alweer de nodige finesse leidde ze haar tweede speeltje naar mij toe. Naar het enige gaatje waar zo’n vibrator in past. En dat zag ik. Dat zag ik in de spiegel die zich in onze kamer verbindt. Meer dan slikken en kalm blijven kon ik niet. Just sit and watch.

Ontdek meer

  • Lelo Tiani 3: Vibreren voor twee (REVIEW) Onlangs vroeg iemand me tips voor een vibrator. Ik raadde Lelo aan als merk vanwege de degelijkheid, design en kwaliteit. De jongedame in kwestie kreeg uiteindelijk de Lelo Tiani 3 cadeau […]
  • REVIEW: De Womanizer Pro40, ongekende orgasmes Toen ik liet weten op Twitter dat 'k sextoys mocht testen voor Poepeklets, sprak iemand plots over de Womanizer. Ik moet toegeven, ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. Als een […]
  • Hysterical Literature: een boek is echt genieten Clayton Cubbit, professioneel fotograaf, director en schrijver plaatste een aantal vrouwen aan een bureau gaf hen een boek en vroeg hen het voor te lezen. Leuk extraatje, onder de tafel […]
  • Vijf dagen lang Van zodra ik de parelketting zag, wist ik dat ik haar moest hebben. Weliswaar waren er nog vrouwen aan de casinotafel die juwelen droegen, maar mijn kennersoog vertelde me dat die van haar […]
  • Alles voor de punten. Deel 3 De tweede zoen landt op m'n wang. Het is een zedige. 'Hé, ik ben een braaf meisje.', zegt ze bijna overtuigd van zichzelf. De zoenen die volgen doen iets anders vermoeden. Haar lippen […]
  • Eat Drink Man Woman Heupwiegend liep ze voor me uit op hoge kurkzolen schoenen, die haar korte gestalte goedmaakten. Het leren minirokje was zo kort dat ik de onderkant van haar billen kon zien; het haar […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.