WE ZIJN VERHUISD EN HEBBEN EEN NIEUWSBRIEF

HOI MENSEN VAN CHARLIE MAGAZINE. GOED NIEUWS. WE ZITTEN NU OP MEDIUM.
EN WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEF!

MEDIUM: https://medium.com/poepeklets
NIEUWSBRIEF: https://www.getrevue.co/profile/poepeklets

Ontdek meer

  • For MEN. So I don’t know about y’all, but if there is one thing that vexes me, it is the never ending stream of manufacturers that feel the need to gender everything. I mean, deodorant? Really? […]
  • Wat ik met Poepeklets eigenlijk wil bereiken Hoi, ik ben Kenny. Ik schrijf graag en veel. Ik heb ook best wel veel interesses. Een aantal jaar geleden kwamen die bij mij samen in de nood om rond erotiek iets te schrijven. Er was bij […]
  • Skip Fifty Shades Darker. Kijk naar 1 van deze sexy films. Fifty Shades Darker. Ik moet er geen review meer over schrijven, er is al genoeg over verschenen. Ja, de film is crap. Ja, hij brengt een heel fout beeld van BDSM. Nee, je moet 'm niet […]
  • Alles voor de punten. Donderdagavond, ik schenk een glaasje whisky uit, trek mijn dino onesie aan en duik in de zetel. Morgen hoef ik toch niet te werken. Lekker chill. Netflix gaat op. Een serietje wordt […]
  • Mijn Twoo date. Deel 1. Het was zover, de avond dat we zouden afspreken. Vol stress en spanning wacht ik af. Ik schenk me zelf alvast een glas rode wijn. Ik had wel reden om nerveus te zijn. Kende je amper, […]
  • Nieuwe studie toont dat vrouwen die squirten eigenlijk plassen Het vrouwelijk orgasme is technisch gezien een kleine dosis melkachtige witte vloeistof verklaart New Scientist. Squirting daarentegen is een veel grote hoeveelheid klare vloeistof uit de […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.