Touching

Gehaast, doorstappend om tijdig de trein te halen. Ik weet dat ik te laat vertrokken ben, maar ik moest en zou die paar mails toch de deur nog uit krijgen vandaag. Dus nu dan maar een gehaast naar het station wandelen. Nog een paar minuten, het station is in zicht.

Net voor de conducteur fluit spring ik de trein op, hem bedankend dat hij de deur nog niet sloot. Ik kijk er naar uit, dat is ook precies wat ik hem stuur. “Ik kijk er naar uit!”

Uiteraard geen reactie.

Een man van weinig woorden. Ik word stilaan zenuwachtig. Ik staar uit het raam, mijn gedachten proberen te verzetten. Ik ben nog nooit zo vroeg vertrokken, wat een uitvlucht ik heb moeten gebruiken, ik schaam me nog! Is dit wel een goede beslissing? Niemand weet waar ik naartoe ga, laat staan dat ik het zelf wist.

Nog één halte. Het enige wat ik weet is in welke auto ik moet gaan zitten.

We zijn er. Ik adem één keer heel diep in. Hij opent beleeft de deur en laat me instappen. Ja, galant is hij wel.

Hij start en rijdt weg. Ik heb geen idee naar waar.

Waar ben ik aan begonnen. Het flitst even door mijn hoofd. Maar als ik denk aan die kick verdwijnt dat gevoel maar al te snel. Na een tijdje rijden zegt hij me om de blinddoek uit zijn handschoenkastje aan te doen. Ik kijk hem vragend aan, maar hij blijft serieus. Licht aarzelend doe ik het open en bind hem om. De zenuwen gieren door mijn lijf.

Gelukkig moesten we niet meer ver en stopt hij de auto. ‘We zijn er. Doe je blinddoek maar af’. Het is zo donker, ik heb geen idee waar we zijn. Ergens afgelegen, in de bossen. Hij stapt uit. Ik doe hetzelfde.

Hij loopt meteen naar binnen, ik kijk nog even om me heen, proberend me te oriënteren maar volg hem tevergeefs toch maar.

‘Vertrouw je me niet misschien?’

‘Jawel, maar ik weet gewoon graag waar ik ben.’

Geen reactie, een grijns. En de vraag of ik iets moet drinken. Maar voor ik kan antwoorden zie ik dat hij al twee glazen aan het inschenken is. Hij geeft het me aan en drinkt het zijne in één teug leeg. Terwijl ik nog aan mijn glas nip komt hij achter me staan. Ik voel zijn adem in mijn nek. Ik strek mijn lichaam, adem diep in en draai mijn hoofd zodat mijn hals zichtbaar is voor hem.

Hij brengt zijn warme hand via mijn rug naar mijn nek. Hij streelt mijn hals en kust mij net onder mijn oor. Ik geniet en draai me om zodat ik hem kan kussen. Dat was buiten hem gerekend, want zijn sterke handen duwen me terug met zijn rug naar hem. Mijn hart bonkt, mijn adem intenser.

Zijn handen trekken mijn jurkje omhoog, hij voelt hoe nat ik ben. Hij duwt mijn bovenlichaam naar voren, bukt zich en begint me te strelen. Heel langzaam doet hij mijn slipje uit. Hij kust en likt me met een passie ik alleen bij hem ooit gevoeld heb. Nadat hij ook zijn vingers binnenbrengt kreun ik zo van genot dat hij nog heviger kust. Nog even en ik ga komen.

Maar alsof hij mijn gedachten kan lezen, stopt hij en komt stilaan recht. Ik kreun omdat ik het niet leuk vind.

Of wel. Waarom ben ik hier anders?

Sneller als ik gedacht had heeft hij zijn broek losgeknoopt en streelt hij me verder met zijn warme lid. Zodra hij het topje in mij brengt spant alles samen van puur genot.

Hij pakt mijn billen vast en komt elke keer dieper. Eerst zacht en traag. Maar eens hij er helemaal inzit trekt hij mij tegen mij aan om mij helemaal te voelen. Niet meer zacht en rustig, maar hevig en intens. Diep.

Zijn warme handen overal, zijn mond vlak naast mijn oor waardoor ik kan horen hoe hij er ook van geniet.

Ik leef, één nacht. Ik herleef.

Hij draait me om, kijkt me aan en kust me intens en zegt me dan dat hij hier enorm naar uitgekeken heeft. Hij duwt me tegen de muur en pakt mij in alle mogelijke standjes. Uren. Ik voel mij van de wereld verdwijnen. Alleen nu telt. Genot, pure lust!

Ik weet nooit wanneer hij iets zal laten weten, ik weet nooit naar waar we gaan. Hij kiest, hij beslist. Geen vragen, alles of niets. Ik voel me terug een puber, maar God dit voelt goed! Geef me meer en ik versmacht, geef me minder en ik verwelk.

High zijn zonder drugs.
Seks zonder enige remming.
Eén nacht, ik herleef.

 

PS: Dit verhaal werd anoniem ingestuurd. Heb jij een verhaal maar durf je het niet zelf plaatsen? Stuur het naar hello(at)poepeklets en wij zetten het met plezier voor jou online.

Ontdek meer

  • Het sollicitatiegesprek Het was zover. Daar zat ik dan. Zoals het een goeie sollicitant betaamt zo'n 30 minuten te vroeg. 'Of ik even wil zitten? Er komt u zo iemand halen.', vraagt de vriendelijke receptioniste. […]
  • Hij weet het nog ‘Ik heb geen vervoer’, liet ik hem een beetje triest weten, ‘dus ik ga nog zien of ik er geraak’. ‘Anders kom ik je wel halen, geen probleem!’, zei hij, eigenlijk iets te enthousiast. […]
  • Fuck, het is heet 'Fuck, wat is het heet.' Dat is eerlijk waar de eerste gedachte die bij me opkomt wanneer ik van de trein stap. 'Fuck, wat is zij heet.' Ok, ja dat is de tweede gedachte die daar niet veel […]
  • Twee maagden in een mobilhome Doorheen de jaren heb ik op heel wat interessante plekken seks gehad. Hotelkamers, kleedhokjes, koffers (van auto's, duh), sauna's en menig wc. Een van de beste keren blijft nog altijd […]
  • Ik staarde naar haar. En zij. Al weken zitten we op hetzelfde plekje. Ik tegen het raam in de rijrichting van de trein. Zij tegenover mij. Al weken staar ik haar aan wanneer ik denk dat zij niet kijkt. Ze is zo wild. […]
  • Het vrij gezellige feestje. Deel 1. Haar vriendin gaat trouwen. Dat is vrij duidelijk gezien het belachelijke pakje waar ze in gestoken is. Ze stappen op me af terwijl ik door de stad aan het slenteren ben. Ik hou wel van […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.