Mijn Twoo date. Deel 1.

Het was zover, de avond dat we zouden afspreken. Vol stress en spanning wacht ik af. Ik schenk me zelf alvast een glas rode wijn. Ik had wel reden om nerveus te zijn. Kende je amper, leerde je kennen via Twoo en had dus geen idée wat ik me moest voorstellen. *ping whatsapp bericht* Hij is er!

Gespannen stap ik naar de deur. ik loop de trap af, adem diep in en open de voordeur. Mijn eerste idee? Hmm wat een lekker beest. Ik neem je mee naar boven. De avond begint wat stroef. Tijd om actie te ondernemen. Ik bied je iets aan om te drinken. Alcohol maakt lippen los. Je kiest natuurlijk een cola. Plan mislukt. Ik nip van mijn wijn en vraag of je een film wil zien. Je stemt in en gaat op mijn bed zitten. Lekker gezellig samen. Ik zie hoe je af en toe naar me kijkt tijdens de film. You cheeky boy! Zelf schenk mijn glas terug vol en raak stilaan aangeschoten. Oeps … First rule of date club: niet meer dan 2 drankjes!

De alcohol baant zich een weg naar mijn hoofd.. Best prettig gevoel als ‘k eerlijk mag zijn. Je staat plots recht. Midden de film. Ik kijk wat verward. Je komt net naast me zitten. Ja, je wil meer. Zelfs door mijn troebele blik zie ik jouw geile ogen. Je staart naar mijn zwoele volle lippen. Ik wil je nog wat laten wachten, wat laten verlangen. Nu nog niet. De film komt op zijn einde en ik sta zelf recht. Met enige flair, in de mate van ’t mogelijke in aangeschoten toestand, stap ik naar de cd-speler en zet wat achtergrondmuziek op. Jij zit nu waar ik zat, ik knal mij neer in mijn bureaustoel. Weg van jou. Je kijkt verbaast. Zoekt met je ogen een nieuw drankje en wacht af. Ik lik mijn lippen en kom traagjes uit mijn veilige bureaustoel. Ik weet dat je me wilt en ik weet dat ik in controle ben. Om het terug wat spannender te maken komen ik tegen je aan zitten. De spanning is voelbaar als een soort elektriciteit.

Jouw lippen op de mijne. Een kus zo lang en zwoel dat hij niet lijkt te eindigen. Stop vooral niet. Maar nu is het jouw beurt om recht te staan. Ga je me plagen? Moet je naar het toilet? Wat? Ik ben even uit m’n lood geslagen tot ik zie dat je de deur naar mijn slaapkamer opent terwijl je me met sekswillende ogen aankijkt. Ik probeer niet te enthousiast naar je toe te stappen.

Onze lippen raken elkaar een tweede keer. Even vol als daarnet, maar nog zwoeler. Nog net iets wilder. Stomend. Geil. Klaar. Je grijpt mijn kont met beide handen vast en duwt mijn rokje omhoog. Je vingers voelen mijn nylon. Dit voelt zo goed. Je knijpt m’n billen. Fuck, ik ken je niet maar jij kent me goed blijkbaar. Mag dit, kan dit tijdens een eerste date? Heb ik niet te veel wijn op? Heel even schieten die vragen door mijn hoofd. Heel even maar, want ook al is dit misschien ongepast, het is oh zo lekker.

Ontdek meer

  • Alles voor de punten. Donderdagavond, ik schenk een glaasje whisky uit, trek mijn dino onesie aan en duik in de zetel. Morgen hoef ik toch niet te werken. Lekker chill. Netflix gaat op. Een serietje wordt […]
  • Nieuwe studie toont dat vrouwen die squirten eigenlijk plassen Het vrouwelijk orgasme is technisch gezien een kleine dosis melkachtige witte vloeistof verklaart New Scientist. Squirting daarentegen is een veel grote hoeveelheid klare vloeistof uit de […]
  • Tweede scène Het kaarsvet druppelt zacht op mijn naakte vel. Er is nauwelijks geluid, en zo achterover gebogen kan ik Leeuw niet meer zien. Met elke druppel die landt, schiet een nieuwe, korte maar […]
  • The sex museum in Prague. Her opinion. When you go on a trip, you do something special. En vorige week zat ik met mijn lief in Praag, romantisch in mijn hoofd, maar toch wat minder als je er koude en regen bijziet. Wat niet […]
  • WE ZIJN VERHUISD EN HEBBEN EEN NIEUWSBRIEF HOI MENSEN VAN CHARLIE MAGAZINE. GOED NIEUWS. WE ZITTEN NU OP MEDIUM. EN WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEF! MEDIUM: https://medium.com/poepeklets NIEUWSBRIEF: https://www.getrevue.co/profile/poepeklets
  • Ladies love lingerie love cameras. Foto's door Sophie Van der Perre.
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.