Mijn skivakantie deel 1

“Ga skiën”, zeiden ze. “Het zal leuk”, zeiden ze. Ondertussen weet ik dat het grote, achterbakse leugenaars zijn. Hoe? Wel, ik lig aan een ziekenhuisbed gekluisterd. Het een en het ander gebroken bij het iets te wild afdalen en misschien iets te wild staren naar die met haar schoon euhm snowboard. In plaats van de witte, blinkende sneeuw zie ik rondom mij alleen een hoop witte muren en het blinkende staal van mijn bed. Triestig. Plus ik kan ook niets doen zonder hulp. Wassen? Op het belleke drukken. Toiletbezoekske? ’t Goh dat lukt misschien nog net. Kleren aantrekken? Lastig. Ja, ik ben een sukkeltje.

Of er dan geen knappe verpleegsterkes zijn, vraagt mijn maat? “Euhm, tgoh ik heb ze alleszins nog niet gezien. Ze verstoppen zich voor mij misschien. OF ZE ZIJN ALLEMAAL OP SKIVAKANTIE!” We lachen wat. Hij toont me wat foto’s van de rest van de reis. Van op de piste, in de bar en in die met haar snowboard haar bed. Ahja, want ik ging er toch niets meer mee doen hé?   Net op ’t moment dat ‘k ‘m op zijn schouder wil slaan, komen 2 witte pakjes binnen. Een oude verpleegster, beetje gezet en een jong ding. Ja, hallookes. Zij mag mij wel eens wassen, is mijn eerste gedachte. Gevolgd door: euhm misschien maar beter niet want dat zou mega gênant zijn.

Alsof de 2 pakjes mijn gedachten kunnen lezen, vragen ze mijn maat de kamer te verlaten. ‘Meneer moet gewassen worden.’ Ik kijk naar mijn maat die duidelijk de verschrikking in mijn ogen kan lezen. Hij grijnst van oor tot oor en stapt de kamer uit terwijl hij op zijn smartphone tokkelt. Die zit dat waarschijnlijk al weer ergens online te gooien. Alsof het hier allemaal nog niet pijnlijk genoeg is. Oude dame stelt jongedame voor als een studente, een stagiairke, die zich de komende dagen over mij zal ontfermen. Charlotte, het stagiairke, lacht vriendelijk. Ik meen een fonkeling in haar ogen te zien. Cheeky Charlotte. Ik zal hier sebiet wel sukkelen voor uw ogen. Speciaal voor u.

Ze helpen mij met twee uit mijn bed. Ik voel mij triestig omdat ‘k er niet alleen uit geraak maar ben ook niet te macho om me niet te laten helpen. Ik strompel tot de douche waar ‘k op een stoeltje mag gaan zitten. ‘Alé, zo zal dat dus ook zijn binnen 70 jaar. Ik ga zot goe voorbereid zijn.’ Grap ik om de hele situatie wat lichter te maken. En om te verbergen dat ‘k eigenlijk wel wat nerveus ben om mijn stinkend naakte lichaam aan haar te laten zien. Niet aan de oude dame. Die heeft al duizend stinkende oude lichamen gezien. Nee, aan het stagiairke. Aan cheeky Charlotte, die hoe langer ik kijk hoe meer plezier in dit alles lijkt te hebben. Terwijl oude dame mij uit mijn broek helpt, geeft ze Charlotte wat tips over hoe je mensen zoals ik, sukkeltjes, het beste uit hun broek krijgt. Voor Charlotte is dat normaal gezien waarschijnlijk niet zo heel moeilijk. Voor mij is het nu vooral zaak om te luisteren naar de stem van de oude dame en de ogen van Charlotte en de daarbij horende groeiende bobbel in mijn boxershort te vermijden. Maar ik kan het niet laten. Ik kan het niet laten om naar haar te kijken. Om diep in haar ogen te kijken. En om het haar ook wat moeilijk te maken. Ja, cheeky Charlotte, jij mag ook best wat afzien. Als jullie mij hier uitkleden dan doe ik dat ook met jou.

Ontdek meer

  • Instaverliefd Wat is haar Instagramfeed geil. Ze kent mij niet en ik niet haar. We zijn eigenlijk zowat vreemden voor elkaar. Ik volg haar al even. Zij volgde me meteen terug. Ik heb 200 volgers. Zij […]
  • Het sollicitatiegesprek Het was zover. Daar zat ik dan. Zoals het een goeie sollicitant betaamt zo'n 30 minuten te vroeg. 'Of ik even wil zitten? Er komt u zo iemand halen.', vraagt de vriendelijke receptioniste. […]
  • Flink klunsje van me In mijn onhandigheid duw ik een voorwerp tegen de groep. Scherven vallen langs de trap. Ik zie niets. Traag stap ik verder. Zij leidt me langzaam over de scherven. Hoewel ik geblinddoekt […]
  • Alles voor de punten. Deel 3 De tweede zoen landt op m'n wang. Het is een zedige. 'Hé, ik ben een braaf meisje.', zegt ze bijna overtuigd van zichzelf. De zoenen die volgen doen iets anders vermoeden. Haar lippen […]
  • Fuck, het is heet 'Fuck, wat is het heet.' Dat is eerlijk waar de eerste gedachte die bij me opkomt wanneer ik van de trein stap. 'Fuck, wat is zij heet.' Ok, ja dat is de tweede gedachte die daar niet veel […]
  • Sit and watch Ik voel me mislukt. Maandenlang al tracht ik krampachtig neer te schrijven wat zij doet. Wat zij met mij doet. Haar ranke wellustige lijf dat mij doet tollen. Haar zeemzoete lippen die mij […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.