Fuck, het is heet

‘Fuck, wat is het heet.’ Dat is eerlijk waar de eerste gedachte die bij me opkomt wanneer ik van de trein stap. ‘Fuck, wat is zij heet.’ Ok, ja dat is de tweede gedachte die daar niet veel later op volgt. Ze staat me op te wachten met haar ranke lijf. Het lijf van een ballerina. Dat is grotendeels omdat ze er ook echt eentje is. Het enige wat ‘k daar telkens bij moet denken: ‘Hoe lenig zou ze zijn?’ Ze spot me en komt naar me toe gelopen. Iets te enthousiast vliegt ze rond m’n nek. Dit is nog maar onze eerste echte ontmoeting dus ik ben dan ook verrast maar ze is duidelijk blij om me te zien. Met haar armen nog rond m’n nek kijkt ze me aan. Ik kijk lang en diep terug en probeer opnieuw de bovenhand in deze situatie te krijgen. Ze houdt van dominante mannen, tijd om er eentje te zijn. Mijn handen schuiven rond haar nek en ik kus haar vol op de lippen. Ik voel hoe ze naar adem hapt. Even verrast als ik daarnet was bij haar knuffel staat zij daar nu met open mond. Haar haren komen recht te staan. Dat voel ik. Haar ogen vertellen zo’n wilde verhalen en stellen ondertussen zoveel vragen. Mijn handen zijn ondertussen verhuisd naar haar kont. Ik grijp haar vast, til haar wat op en beloon haar met een tongzoen. We moeten van dit perron. We moeten ergens naartoe. Nu. Meteen. 

Ik weet dat ze niet ver woont, dat heeft ze me al wel eens verteld maar ik vraag me oprecht af of we het wel zo lang volhouden. Of we wel tot haar huis raken voor we elkaar verslinden. We moeten iets dichterbij vinden. Allebei voelen we die haast dierlijke drang. Ze neemt m’n hand vast en sleurt me mee naar een uithoek van het station. Een zijweg waar haast niemand komt. Hier moet het dan maar gebeuren. Ik duw haar tegen de muur en veeg haar haren bruut weg van haar nek. Mijn tanden maken een afdruk dicht tegen haar sleutelbeen. Ze kirt door de mix van pijn en genot. Ze wil meer. Ze wil genomen worden. 

Ik neem haar linkerdij vast en sla haar been rond m’n lichaam. Het helpt ergens wel dat het zo warm is want dankzij haar rokje reik ik makkelijk aan haar slipje. De zoom van het roze dingetje voelt al even warm aan. Of dit enkel door het weer is durf ik te betwijfelen. Het slipje gaat niet uit. Daar is er de tijd niet voor. Ik schuif het gewoon snel aan de kant en duw brutaal meteen een vinger diep in haar. Geen warmlopen, geen voorspel maar meteen keihard en diep. Dat ‘k daarbij goed heb gegokt valt af te leiden uit haar zeiknatte kut en de smile die op haar gezicht verschijnt. Een grijns bijna. Eentje die steeds groter wordt naarmate ik het tempo opdrijf waarmee ik in haar stoot. Mijn middelvinger duwt tegen haar G-spot en schuurt langs de rand van het roze niemendalletje. Ik grijp haar hand en schuif m’n onder mijn short meteen op m’n stijve. Hier gaat geen tijd verloren. 

Ze grijpt m’n lul wat onwennig vast. Haar instincten nemen het over en ze geeft er een stevige ruk aan. Ik duw haar hand weg, draai haar met mijn rug naar me toe en hef haar rok op. Fuck wat is ze heet en fuck vergeet dat handwerk. Mijn eikel blinkt wanneer ‘k ‘m uit mijn short schuif en tegen haar lippen aan druk. Mijn handen duwen haar billen uit elkaar. Genoeg om te kunnen genieten van een heerlijk zicht. Dat ballerinalijf van haar gloeit van verlangen. Ik ram mijn lul diep in haar. Ze schreeuwt het uit. Zo hard dat volgens mij het hele station nu wel op de hoogte is van wat er zich afspeelt in dat zijweggetje. Maar dat kan me geen fuck schelen. Ik neem haar dijen stevig vast en stoot diep. Na een aantal lange halen draai ik haar opnieuw op. Tijd om haar lenigheid te testen. Haar linkerbeen gaat in de lucht en met haar voet die tegen mijn schouder rust, maakt ze zich klaar om kapotgeneukt te worden. 

‘Fuck, wat is ze lenig.’ Dat is eerlijk waar de enige gedachte die door me gaat terwijl ik haar in deze pose neuk. Mijn hoofd steunt in haar nek. Zij staat kaarsrecht tegen de muur. Alsof ze zometeen een klassiek stuk gaat brengen. Alleen is ze nu aan het kreunen terwijl mijn stijve zo diep mogelijk stuwt en mijn hand richting haar clit grijpt. Haar haren komen een tweede keer recht. Haar ogen vertellen nog wildere verhalen dan in ‘t begin en stellen veel stoutere vragen maar eentje springt er uit: ‘Mag ik komen?’ 

Ontdek meer

  • Alles voor de punten. Deel 3 De tweede zoen landt op m'n wang. Het is een zedige. 'Hé, ik ben een braaf meisje.', zegt ze bijna overtuigd van zichzelf. De zoenen die volgen doen iets anders vermoeden. Haar lippen […]
  • Het station 7 over 7. De kleine en grote wijzer van de stationsklok passen precies onder elkaar. Ik kijk op om 7 over 7. Voor me sta jij. Mijn rug leunt tegen een steunpilaar. Mijn handen rusten op je […]
  • Flink klunsje van me In mijn onhandigheid duw ik een voorwerp tegen de groep. Scherven vallen langs de trap. Ik zie niets. Traag stap ik verder. Zij leidt me langzaam over de scherven. Hoewel ik geblinddoekt […]
  • Touching Gehaast, doorstappend om tijdig de trein te halen. Ik weet dat ik te laat vertrokken ben, maar ik moest en zou die paar mails toch de deur nog uit krijgen vandaag. Dus nu dan maar een […]
  • Tweede scène Het kaarsvet druppelt zacht op mijn naakte vel. Er is nauwelijks geluid, en zo achterover gebogen kan ik Leeuw niet meer zien. Met elke druppel die landt, schiet een nieuwe, korte maar […]
  • Ik staarde naar haar. En zij. Al weken zitten we op hetzelfde plekje. Ik tegen het raam in de rijrichting van de trein. Zij tegenover mij. Al weken staar ik haar aan wanneer ik denk dat zij niet kijkt. Ze is zo wild. […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.