Let’s do it dino-style. De Kama Sutra voor dinosauriërs

You and me baby ain’t nothing like mammals. So let’s do it like they do on the Discovery Channel. Bij de song van de Bloodhound Gang kan vanaf nu ook de dinoversie. Mallison Heinrich, een Duitser, maakte namelijk computersimulaties van dinoseks.

Hoe die beesten zich voortplantten? Wel eerst en vooral moesten sommige soorten wel heel goed opletten. De stegosaurus was er zo eentje met zijn grote scherpe stekels op de rug. Kwestie van niet te sterven tijdens de daad ging het vrouwtje waarschijnlijk op haar zij liggen en schuifelde het mannetje naar haar toe, een soort lepeltje-lepeltje. Ma zo romantisch!

En de T-Rex? Die zou het volgens Mallison in de missionarishouding gedaan hebben, met het vrouwtje op haar rug. Niet iedereen is het daarover eens trouwens. Beetje bizar ook zo’n gigantische dino op zijn rug. Professor John Long uit Australië stelt voor dat dinomannetjes uitzonderlijk lange penissen hadden, tot wel 2 meter. En zo hebben wetenschappers iets geestigs om te onderzoeken.

Lang leve de wetenschap dus!

Stegosaurus mating Dinosaurs-sex

Ontdek meer

  • Het station 7 over 7. De kleine en grote wijzer van de stationsklok passen precies onder elkaar. Ik kijk op om 7 over 7. Voor me sta jij. Mijn rug leunt tegen een steunpilaar. Mijn handen rusten op je […]
  • I take you to the Condoshop Mijn eerste post, die van haar moet nog volgen. In mijn post ga ik meteen over tot voorlichting. Waar, wanneer en met wie dan ook gebruik altijd een rubber! There I've said it. Ik ken […]
  • Leesvoer Je ligt naast me. De donkerbruine lokken die vannacht door mijn vingers gleden steken boven het laken uit. Een vreemd aroma vult de kamer. Een mix van zweet, zaad en het parfum dat je […]
  • Handjes vuilmaken mag – massagekaars Geisha delight Een tijdje geleden kochten we een massagekaars in 1 van de vele seksshops die Sluis telt. Ik ben een grote fan van massages geven (tot groot jolijt van Haar) en zo'n kaars leek me wel een […]
  • Eat Drink Man Woman Heupwiegend liep ze voor me uit op hoge kurkzolen schoenen, die haar korte gestalte goedmaakten. Het leren minirokje was zo kort dat ik de onderkant van haar billen kon zien; het haar […]
  • Like a Virgin: dating op het vliegtuig Het vliegtuig, de plek met te weinig beenruimte, te luide kinderen en te veel storende buren. Tot voor kort stond een vlucht vaak gelijk aan stilletjes afzien. Maar wat als je tijdens je […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

2 thoughts on “Let’s do it dino-style. De Kama Sutra voor dinosauriërs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.