Die lay-over in Moskou

Het is 7 uur ‘s avonds. Ik zit op een stoeltje in de luchthaven van Moskou. Naast mij staat m’n handbagage en in mijn hand m’n iPhone met wat goeie hiphop op. Ik zit hier wel nog even aangezien mijn lay-over gepland staat voor morgenvroeg om 10u naar Thailand. Tja, die tussenstop maken scheelde me meer dan 100 euro. Daarvoor wil ‘k nu wel nog een avondje in een luchthaven zitten eigenlijk. Plus er is wifi dus ik kan me wel wat bezighouden. Om wat de verveling tegen te gaan open ik Tinder. Tussen de vele knappe, blonde Russische jongedames spot ik plots een bekend gezicht. Ik staar even naar haar foto, doorblader de rest van haar reeksje en kijk nadenkend voor me uit. Die heb ik toch nog gezien?

Als bij toeval maakt mijn hoofd een kwartdraai en zie ik haar zitten. Het meisje van op de foto. Het meisje dat hier als Tindermogelijkheid wordt opgegeven zit op nog geen 20m van mij vandaan gezellig op haar smartphone te tokkelen. Hier moet ‘k even over nadenken. De kans om een blauwtje te lopen is wel groot en ik zit hier uiteindelijk nog een uur of 10 met haar in deze luchthaven. Ik zou haar ook gewoon kunnen gaan aanspreken, maar dat is nu ook weer niet mijn sterkste kant. Swipe ik haar gewoon naar links? Ja toch?

Ik like haar, wacht een veel te lange seconde af en kijk ondertussen haar richting uit. Wie weet zit ze momenteel helemaal niet op Tinder. Wie weet komt ze mij niet tegen. Wie weet zijn haar instellingen helemaal anders. Allemaal vragen die na die veel te lange seconde overbodig blijken: ‘You have a match’. Zij. Het meisje met de handbagage. Als een gek scroll ik snel naar het gesprek en begin te typen. Om het daarna weer te wissen. Weer iets te proberen en dat opnieuw te wissen. Uiteindelijk kies ‘k ervoor om haar te laten merken dat ik haar heb gezien. Maar wie weet had zij mij nog niet gespot. Wat dan?

‘Spreek je wel vaker vreemde mannen aan in de luchthaven? ;)’ Vraag ‘k haar. Net wanneer ‘k het heb verstuurd, voel ik me een idioot. Dit klinkt zo pusherig, dit gaat niet scoren. Ik zie dat ze typt. Mijn keel wordt wat droger. ‘Enkel als ze er goed uitzien.’ Damn, deze jongedame is duidelijk niet op haar mondje gevallen. We keuvelen wat terwijl geen van beide de nood voelt om recht te staan en naar elkaar toe te stappen. Die 20m afstand zorgt net voor een wel aangename spanning. Een seksuele spanning haast. Of beeld ik me dat in? Speelt ze niet net wat meer met haar haren de laatste 10min? En streelde ze daarnet niet langs haar been?

Van Tinder verhuizen we naar Whatsapp. Dat praat makkelijker. ‘Wat is je grootste fantasie?’ Vraagt ze. We zijn aan een obligatoir vragenrondje geraakt. Terwijl ik dit typ, verschijnt een cheeky smile op mijn gezicht: ‘Seks in de luchthaven.’ Ik twijfel geen seconde om het uit te sturen, maar kijk toch gewoon even de andere kant uit terwijl ze het leest. Ze staat recht. En vertrekt. Wat?

Ik zit met mijn mond vol tanden. Dit had ‘k duidelijk niet mogen zeggen. Fuck, kut, klote. Wat een teleurstelling. Ik weet niet goed of ik moet rechtstaan en sorry zeggen of helemaal niets doen. Ik ben te hard onder de indruk van de situatie en weet ook niet waar ze naartoe is. 2 minuten later zie ik dat ze me een Whatsapp stuurt. “Oh nee, nu komt het” denk ik. Ik open het groene appje en schrik me kapot. Daar zit ze. Haar rok omhoog geschoven en haar slipje duidelijk zichtbaar. Ze is naar het toilet gewandeld. “Waar blijf je?” staat bij de foto.

Ik kijk naar m’n scherm, dan naar m’n handbagage, terug naar m’n scherm. En grijp zo kalm mogelijk mijn rugzak op. Zo beheerst mogelijk wandel ik naar de toiletten. Ik probeer niet te sprinten. Gelukkig is de luchthaven ook zo goed als verlaten. Aangekomen bij de damestoiletten kijk ik rond. Niemand links, niemand rechts. Binnenstappen maar. Haast maken nu. Zij is de enige aanwezige en ik zie haar rode ballerina’s van onder het hokje komen. Goed dat ‘k haar daarnet heb gespot anders had ‘k niet zeker geweten dat zij het was. Ik klop op de deur. Ze zwaait ‘m open en sleurt me naar binnen.

Ik grijp haar bij de haren en kus haar onstuimig op de lippen. Warm, lang, elke millimeter van haar proevend. Mijn handen woelen door haar schouderlange blonde lokken. Ik zoen haar in haar nek. Onder haar oorlel en langs haar sleutelbeen. Haar ademhaling wordt wat onregelmatiger en dieper. Haar nagels drukt ze in mijn rug. Ze klemt zich vast aan mij. Het hokje is ook niet echt groot dus we moeten wel dicht bij elkaar kruipen. Ik neem haar linkerbeen beet en plaats het op de gesloten toiletpot. Daardoor wordt het makkelijk om met mijn handen onder haar rok te glijden. Mijn volledige handpalm laat ‘k op haar slipje rusten. Ze voelt zo warm. Zo klaar.

Terwijl ik mijn tanden in haar schouder duw, schuif ik haar slipje wat opzij. Haar lipjes voelen zacht en kletsnat. Ze is niet geschoren waardoor ik ook door haar schaamhaar wat kan woelen. Heerlijk. Mijn vingertoppen bewegen langs haar buitenste schaamlipjes en plagen haar poesje wat door daarna net niet in haar te glijden. Ze kreunt. Keihard. En duwt haar bekken naar voor om duidelijk te maken dat ik echt wel in haar moet. Mijn middelvinger gaat diep in haar naar binnen en streelt haar G-spot. Ze kreunt. Nog harder.

Aangezien we toch wat haast moeten maken, je weet maar nooit wie nog binnen komt, begin ik haar wat sneller te vingeren. Twee vingers diep in haar heerlijk zoete kutje proberen haar zo goed mogelijk te verwennen. Plots beweegt ze wat naar achter zodat mijn vingers uit haar glijden en draait zich om. Ze gooit ostentatief haar rokje omhoog en duwt haar slipje naar beneden. ‘Neem me.’

Ik slik. Schiet snel mijn broek uit en laat mijn stijve naar buiten om ‘m daarna meteen tegen haar lipjes te drukken. Ze stoot haar kont naar achter zodat mijn eikel vlot in haar verdwijnt. Met mijn beide handen neem ik haar zij stevig vast om zo harder te kunnen stoten. Zij leunt met 1 hand tegen de muur en laat haar andere hand naar haar clitje gaan. Terwijl ik haar neuk, masseert ze zichzelf. Ze siddert van genot. Haar gekreun is ondertussen zo luid dat zelfs de mensen buiten het toilet dit wel eens zouden kunnen horen.

Door zichzelf zo hard te masseren, raakt ze al snel zelf tegen haar hoogtepunt. Ik voel haar bekkenbodemspieren samentrekken en krijg een stroomstoot door m’n stijve van de heerlijke verrassing. Haar sap stroomt langs mijn ballen wanneer ook ik voel dat ‘k ga komen. Twee, drie keer keihard stoten later spuit ik diep in haar mijn zaad uit. Ze draait zich om, lacht even en zegt dan dat ze straks bij me komt zitten. Ik probeer me wat te fatsoeneren en stap voldaan het toilet uit. Bij het buitenkomen zie ik een dame staan in de gang. Ze glimlacht. Ik vraag me af hoeveel ze gehoord heeft.

Ontdek meer

  • De nieuwe GSM. 'Ik heb een nieuwe gsm.’, stuurt ze. ‘Hij is roze!’, voegt ze er nog aan toe. ‘Ik zag het en echt erg vind ‘k het niet.’, antwoord ik enthousiast. Dat ‘k het niet zo erg vind, kan […]
  • ‘Obscura Omdat Lady M. het zo mooi vroeg op Facebook zet ik hem ook even hier. Want wij doen hier aan alles wat met waarheid, durven en doen te maken heeft. En met iPhones ook, want daar ben ik […]
  • Ik staarde naar haar. En zij. Al weken zitten we op hetzelfde plekje. Ik tegen het raam in de rijrichting van de trein. Zij tegenover mij. Al weken staar ik haar aan wanneer ik denk dat zij niet kijkt. Ze is zo wild. […]
  • Alles voor de punten. Deel 3 De tweede zoen landt op m'n wang. Het is een zedige. 'Hé, ik ben een braaf meisje.', zegt ze bijna overtuigd van zichzelf. De zoenen die volgen doen iets anders vermoeden. Haar lippen […]
  • Mevrouw de procureur. Deel 1. Wel een kwartier sta ik deze morgen in de spiegel te staren. Ik moet er vandaag perfect uit zien. Het gebeurt niet zo vaak dat je naar de rechtbank moet hé. Waarom ik werd opgeroepen? ’t […]
  • Fuck, het is heet 'Fuck, wat is het heet.' Dat is eerlijk waar de eerste gedachte die bij me opkomt wanneer ik van de trein stap. 'Fuck, wat is zij heet.' Ok, ja dat is de tweede gedachte die daar niet veel […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.