De nieuwe GSM.

‘Ik heb een nieuwe gsm.’, stuurt ze. ‘Hij is roze!’, voegt ze er nog aan toe. ‘Ik zag het en echt erg vind ‘k het niet.’, antwoord ik enthousiast. Dat ‘k het niet zo erg vind, kan grotendeels toegeschreven worden aan de vele nudes die ze me ondertussen heeft gestuurd. Het maakt de grote afstand tussen ons net iets dragelijker. En het uurverschil. Zij thuis, ik ongeveer aan de andere kant van de aardbol. Op momenten als dit lijkt alles toch niet zo dichtbij.

Tot er weer een notificatie komt. Tot de smartphone terug oplicht. Een nieuwe foto. Zij trots voor haar spiegel staand. Benen fier gespreid. Ze is blij met haar lichaam. Terecht. Wat is ze mooi. Vijf seconden later verdwijnt de foto alweer. De eindigheid van het beeld maakt het nog zoveel spannender. Deze foto staat even in mijn geheugen gegrift en maakt dan plaats voor nog wat meer verlangen.

Het idee dat zij daar denkt aan mij. En ik hier aan haar. Dat de gedachte aan mij haar doet naar haar telefoon grijpen en een foto maken van dat prachtige lijf. En dat mijn lijf daar op reageert. Met haren die recht komen. Een penis die uit zichzelf langzaam groeit. En handen die zowel mijn gsm vasthouden als langzaam richting mijn boxershort zakken. Het idee dat zij graag die handen zou voelen en ik graag haar handen zou ruilen voor de mijne. Dat zij de rand van mijn boxershort zou raken. Terwijl ik haar daar voor die spiegel aankijk.

Ik zou achter haar kunnen staan. Samen in de spiegel kijkend. Geen smartphones in handen. Wel mijn armen rond haar middel. Mijn vingers langs haar zij. Mijn boxershort knellend tegen haar billen aan. Ik zou haar kunnen kussen in haar nek. Zacht bijten aan haar oor. Haar kont kunnen vastgrijpen en stevig knijpen. Zodat ze een zucht slaakt van verlangen. Dat zou ik kunnen doen mocht er geen 8 uur en duizenden kilometers tussen ons zitten.

Ik zou langzaam naar beneden kunnen zakken achter haar. Met een vlotte beweging haar omdraaien zodat mijn gezicht recht voor haar lipjes komt te staan. Zodat ik haar kan kussen. Haar warme plekje kan proeven. Haar lipjes kan proeven. Zou kunnen. Maar ik lig alleen in bed. Een smartphone in mijn hand. Wegdromend bij de foto die 5 seconden geleden verdween. Mijn hand is ondertussen in mijn boxershort verdwenen. Mijn vingers masseren mijn eikel. Ik heb zin. In haar. In ons.

Ontdek meer

  • Een zwoele zomerdag Ken je dat, zo’n veel te warme zomerdag waarbij je haast fysiek de poolkappen voelt smelten en je bij elke stap die je zet druppels zweet voelt verdampen tussen je billen? Ken je dat? Vast […]
  • Die lay-over in Moskou Het is 7 uur 's avonds. Ik zit op een stoeltje in de luchthaven van Moskou. Naast mij staat m'n handbagage en in mijn hand m'n iPhone met wat goeie hiphop op. Ik zit hier wel nog even […]
  • Instaverliefd Wat is haar Instagramfeed geil. Ze kent mij niet en ik niet haar. We zijn eigenlijk zowat vreemden voor elkaar. Ik volg haar al even. Zij volgde me meteen terug. Ik heb 200 volgers. Zij […]
  • Het vrij gezellige feestje. Deel 1. Haar vriendin gaat trouwen. Dat is vrij duidelijk gezien het belachelijke pakje waar ze in gestoken is. Ze stappen op me af terwijl ik door de stad aan het slenteren ben. Ik hou wel van […]
  • Moan at the moon: een week in Parijs We hadden twee maanden met elkaar gechat, en wisten nauwelijks iets van de ander. En toch hadden we onze zinnen op deze ontmoeting gezet. Ze kwam helemaal uit de VS, haar eerste reis naar […]
  • Wekelijkse work-out De zweetdruppels sijpelen langzaam van mijn voorhoofd terwijl mijn longen hun best doen om mijn ademhaling onder controle te krijgen. Een marathon lopen is niets in vergelijking tot wat […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.