Alles voor de punten.

Donderdagavond, ik schenk een glaasje whisky uit, trek mijn dino onesie aan en duik in de zetel. Morgen hoef ik toch niet te werken. Lekker chill. Netflix gaat op. Een serietje wordt gekozen om op de achtergrond te spelen en ik neem mijn smartphone vast. Tijd voor wat Tinder. Altijd lachen.

Nope, nope, nope, wait what? Rood haar, felbruine ogen, grote lach. Damn, she’s hot. En ze is into dieren, films en wijn. She’s a winner! Ik druk snel op het hartje en hoop. BOEM! It’s a match. Roodharige stoot is aan het studeren. She’s fun. Ik zit hier nog steeds in mijn zetel met mijn dino onesie en ondertussen een leeg glas whisky.

Of ik haar niet kan helpen met studeren? Of ik haar misschien moet opvragen? Per goed antwoord krijgt ze een beloning, ter motivatie. Ze stuurt me een smiley terug. Als ik kan afgaan op haar cheeky foto’s dan weet ‘k dat ze hier wel voor te vinden zal zijn. Ik wacht nog een minuutje, stap al uit de zetel om wat kleren aan te trekken en jawel, ze stuurt me haar adres. Well ain’t that perfect. Met iets meer haast schiet ik in mijn kleren. Wissel hier en daar van t-shirt. Kies het ideale paar sokken. Ja, sokken zijn belangrijk. They make or break the outfit. Ik geef mijn kat een dikke kus en trek er op uit. Met de fiets naar Melanie, het meisje met de cheeky smile.

Ik bel aan en sta wat rond te kijken. Die paar tellen voor iemand opendoet zijn altijd spannend. ‘Zit ik wel juist?”, ‘Was dit geen grapje?’, ‘Zou ik dit wel doen?’. Volledig verzonken in gedachten heb ‘k niet meteen door dat zij plots de deur heeft opengetrokken. How-ly shit she’s hot! Ik sta even met mijn mond vol tanden, grijp daarna alle moed samen en zeg goeiendag. ‘Hoi, ik ben de studiemeester en ik kom uw examens opvragen. Ik heb zelfs een flesje wijn meegebracht. Ja, ik heb uw bio gelezen.’ Ze lacht. Weer dat cheeky lachje. Wat lacht ze mooi. En neemt me daarna mee naar haar studiekamer.

‘Hier, dit is mijn cursus. Aan jou om er uit te halen wat belangrijk is en mij te ondervragen. Maar wat is de beloning eigenlijk?’ Ik kijk rond en neem alle indrukken in mij op. Creatieve chick. Alternatief wat. Ik blader door de cursus en ben blij dat ‘k een opleiding tot leerkracht heb gevolgd. Die komt nu wel goed van pas. Althans wat het opvragen betreft. Creatieve beloningssystemen hebben we niet meteen geleerd in het onderwijs. Of het moeten leuke stickertjes geweest zijn om in de agenda’s te kleven. Maar goed, ik heb genoeg gezond verstand en fantasie om wel iets te bedenken. ‘Alright, bij elk goed antwoord krijg je een kus van mij. Bij elk fout antwoord moet jij mij een geven.’ Ik zeg het vol overtuiging, wat arrogant met een fonkeling in mijn ogen. Ik zie dat zij het ziet. En ik zie dat zij daar ook wel voor te vinden is. Toch doet ze nog even alsof ze moet nadenken. ‘Hmmmmmmm, ja? Hmmmm. Owkay dan.’

Ik blader door de cursus en neem de fluo in mij op. Nogal wat zaken staan onderstreept. Maar ik herken een stukje waarvan ik zeker weet dat zij het kent. Ik stel m’n eerste vraag, ze kijkt me verrast aan en beseft daarna dat dit wel heel goed gepland is. En toch geeft ze het correcte antwoord. ‘Dus, waar komt die eerste kus nu hé?’ Ze zegt het wat brutaal. I like that. Ik stap op haar af, leg m’n hand in haar nek, veeg haar haren weg en druk mijn lippen onder haar oorlel.

Haar haren komen recht. Dit had ze niet verwacht. Een kusje op de wang ja om mee te beginnen, maar niet dit. Ik ga terug zitten alsof er niets is gebeurd en zoek een volgende vraag. Rustig. Ik laat haar wachten. Sudderen. De volgende vraag is een pak moeilijker. Haar antwoord ligt heel dicht bij wat het zou moeten zijn, maar ik keur het af. ‘Sorry, maar je docent zal even streng zijn.’ Ze kijkt gespeeld sip. En tikt daarna met haar vinger tegen haar lip al denkend. Ik kijk haar aan met 1 mondhoek in een kwalijke grijns. Hoe hard ik ook mijn best doe, ik slaag er niet in om niet te grijnzen.

Ze staat recht uit haar stoel, wandelt naar me toe en blijft net voor me staan. Ze bekijkt me van top tot teen. Duidelijk een plekje uitzoekend. Ik probeer even slinks terug te kijken. Ze mag niet helemaal de baas zijn in deze situatie. Wanneer ik even aarzel, trekt ze m’n shirt omhoog en geeft een natte zoen op m’n tepel. Mijn mond valt open terwijl ze gewoon naast me komt zitten. ‘Dus, euhm, wat is je volgende vraag?’ Fluistert ze bijna in mijn oor. Ik stamel iets terug waarvan ik zelf niet goed weet wat ‘k wil zeggen. Haar cursus lijkt plots 20kg te wegen en bladeren lukt me ook al maar met moeite. ‘Verman jezelf!’, zeg ik haast luidop tegen mijn bibberende lijf. Deze volgende vraag en bijhorende kus moeten perfect geplaatst worden…

Ik stel haar een vraag waar ze volgens mij nooit zal kunnen op antwoorden. Ik wil namelijk zien hoe ver zij durft gaan met haar kus. Het initiatief bij haar laten. Maar ze antwoordt volledig juist. Ik lees het stukje cursus wel 4 keer opnieuw op zoek naar een kleine fout waar ik haar kan op afrekenen maar vind niets. ‘Zozo.’, is het enige wat ze zegt. Ik kijk haar aan, neem haar hele lijf in mij op en overloop al mijn opties in m’n hoofd. Ga ik voor een gewaagde keuze of een zeer gewaagde keuze. Het helpt ook niet echt dat ze in haar pyjama zit natuurlijk. Alles is zoveel makkelijker bereikbaar. De opties zijn zoveel uitgebreider.

Ze ziet dat ik twijfel. Leunt wat achterover en gooit achteloos haar haar achteruit. ‘Euhm, waar blijft mijn beloning?’, vraagt ze iets te enthousiast. Yup, deze reactie overtuigt me om all the way te gaan. Deze kus moet het ‘m worden. Ik sta recht uit haar bed en kom voor haar staan. Aangezien zij zit staat m’n buik nu voor haar gezicht. Ik buig me niet maar ga op mijn knieën zitten. We kijken elkaar nu recht in de ogen. Ze verwacht een kus, maar heeft zelf niet echt een idee waar die zal landen. Verbaasd kijkt ze naar beneden wanneer ik een pak lager ga. Mijn handen tillen heel traag haar ruime broekspijp op. Hoera voor de loszittende pyjama. Met mijn vingertoppen streel ik langs de binnenkant van haar been terwijl de broekspijp steeds hoger komt. Steeds meer van haar naakte huid wordt zichtbaar. Maar ik kus nog steeds niet. Mijn handen glijden ondertussen tussen al langs haar dijen tot in haar lies. Ik kijk omhoog. Cheeky Melanie kijkt terug en bijt op haar lip. Heel traagjes leid ik haar broekspijp tot helemaal aan haar kruis. Ik schuif wat vooruit op haar vloer en duw zo vanzelf haar benen wat uit elkaar. Zij laat het allemaal toe. Ze heeft dit verdiend dusja.

Ik streel speels langs haar lies, raak de zijkant van haar slipje aan en lik m’n lippen. Ze kromt haar rug terwijl haar hartslag wat versnelt. Ze ademt ook iets zwaarder. Wanneer ik haar dijen wat voel opspannen, kruip ik nog wat dichter en kus haar vol op haar slipje. Een lange, warme kus die nog wat verlengt wordt doordat zij met haar handen door mijn haren woelt. Ik beweeg mijn tongpunt langs de rand van haar slipje en til ‘m net genoeg op om ‘m opzij te kunnen schuiven. Ze neemt mijn haren wat steviger vast en duwt mijn hoofd terug richting haar duidelijk verlangende poesje. Ik lik traagjes langs haar buitenste lipjes en maak kringetjes rond haar langzaam nat wordende poes. Mijn handen beweeg ik richting haar kontje. Ze zet zich iets meer op de rand van het bed zodat ‘k haar billen stevig kan vastgrijpen. Daardoor heeft mijn tong volledig vrij spel. Ik lik haar kutje liefdevol en geef er af en toe een stevige zoen op. Wanneer ze zachtjes kreunt, zuig ik op haar lipjes. Daar wordt ze gek van. Nog gekker wordt ze wanneer ik met m’n tong over haar clitje glijdt.

Hier zal vanavond niet al te snel nog gestudeerd worden…

Twee weken later. Donderdagavond. De examens zijn al even voorbij. Dat merk ik vooral op social media waar de hormonen wat gaan liggen zijn. Plots krijg ik een Whatsapp: ‘hey, ik heb m’n punten. Kom je zien of je werkmethode iets heeft opgeleverd?’ Oh, cheeky Melanie, die zo’n moeite had om de avond voor haar examen nog te studeren door mij heeft haar resultaten. Ik voelde me toen even schuldig dat ‘k haar van haar boeken weghield. Al resulteerde dat wel in stomende seks. En hey, stoom aflaten is toch ook belangrijk tijdens de examens. Niet? Maar heeft het ook iets opgeleverd? Ik stuur terug dat ik best benieuwd ben en dat ik mits succes hier wel een service kan van maken. Ze stuurt me enkel een mysterieuze smiley en zegt dat ‘k welkom ben binnen een half uurtje.

Ik duik de badkamer in. Punten bekijken en vieren kan niet zonder goedliggend haar, fris gepoetste tandjes en een wat bijgeknipte baard, toch? Even in de spiegel kijken, knipogen naar mezelf (ja, ik doe dat) en dan voor de kleerkast gaan staan. Ok, wat trekt een mens aan om goeie punten te vieren. Als die al goed zijn natuurlijk. Gewoon een leuk t-shirtje, een handige trui en een broek die makkelijk uit kan. Niet dat ‘k iets gepland heb ofzo, maar een mens kan maar beter op alles voorbereid zijn. Hop, de fiets op en al fluitend naar Melanie.

Ze doet open. Dat mag ook wel, ik heb al 3 keer aangebeld. Ze ziet er stralend uit. Dat gebeurt wel vaker eigenlijk. Is dat een teken dat haar punten ook goed zijn? Straalt ze daarom? Of is dat naturel? Ik vraag het haar. Haar mondhoeken krullen omhoog, ze fronst haar wenkbrauwen en neemt me woordenloos mee naar haar kamer. Ik gehoorzaam. Soms kan ik dat. Ik ga op de rand van haar bed zitten. Dezelfde rand waar ik een maand eerder met haar cursus zat om haar op te vragen. Ze neemt een papier vast en kijkt me indringend aan. ‘Ok, klaar voor mijn punten?’, zegt ze met iets te veel zelfvertrouwen. ‘Hmmm, nee wacht. Laten we dit interessant maken. Per punt dat je hebt verdien ik een kus. Ik ben uiteindelijk de oorzaak van je punten. Ben je gebuisd dan geef ik je de kussen en mijn verontschuldigingen. Goed?’ Ze denkt even na. Tik met haar vingertop tegen haar lippen en kijkt omhoog. Diep nadenken. Hmm, wat is ze sexy. ‘Ok, goed. Dan zeg ik je mijn punten niet maar toon ze je.’

Ze staat op en komt voor me staan. Duwt mijn benen uit elkaar en staat tegen mijn lijf aan. Ik kijk omhoog en vraag me af of ik degene zal zijn die kussen krijgt of moet geven. ‘Ok, ga je me nog kussen of hoe zit het?’, vraag ik brutaal. Ik weet dat ze meer dan 10 heeft. Sowieso. Ze zet haar knie op de rand van het bed. Tussen mijn benen. Net tegen mijn kruis. En leunt dan voorover. Haar lippen bewegen tergend traag richting mijn nek. Ik blijf stil zitten. Probeer cool te blijven. Met haar gezicht recht voor het mijne likt ze haar lippen nat en geeft daarna een zwoele zoen achter m’n oor. Mijn haren komen recht, een schokgolf gaat door mijn lijf en ik krijg het een graad of 2 warmer. ‘Proficiat.’, fluister ik. Nu weet ik dus al dat er nog minstens 9 zoenen zullen volgen. Maar hoeveel meer mag ik er verwachten?

De tweede zoen landt op m’n wang. Het is een zedige. ‘Hé, ik ben een braaf meisje.’, zegt ze bijna overtuigd van zichzelf. De zoenen die ze eerder gaf doen iets anders vermoeden. En de zoenen die volgen al helemaal. Haar lippen raken mijn nek, mijn sleutelbeen, mijn bovenlippen en dan komt die 10de kus. De misschien wel laatste zoen. Ze gaat staan, trekt mijn shirt in 1 vlotte beweging omhoog en likt al even vloeiend langs mijn tepel om te eindigen met een warme, klikkende smakkerd. Ik zit met open mond naar haar wilde haren te kijken. Het gebeurt niet vaak dat iemand me stil kan krijgen. Maar zij doet het zomaar even een tweede keer. Ik was die natte kus van vorige keer nog niet helemaal vergeten.

Ze heft haar hoofd op en kijkt me uitdagend aan. “Wel, was jij geen braaf meisje?”, vraag ik haar belerend. Ze monkelt wat en zet haar nagels in mijn dij. Haar gezicht komt heel dicht bij het mijne en ze fluister: ‘Hmmm, hoeveel punten zou ik nu uiteindelijk gehaald hebben hé?’ Terwijl ze de woorden doelbewust traagjes uitspreekt, gaat haar andere hand naar mijn broeksknoop. Tegen het einde van vraag is niet alleen mijn knoop maar ook mijn rits volledig open. Ik kijk haar schaapachtig aan. En werk gewillig mee wanneer ze mijn broek tot aan mijn enkels schuift. Mijn strakgespannen onderbroek verraadt me. Ja, ik heb hier wel zin in. Maar hoe ver gaat ze nog? Alsof ze m’n gedachten kan lezen, stopt ze even. ‘Het zou ook kunnen dat ik gewoon 10/20 heb. En dan moet je hier gewoon zo blijven zitten. Dat zou wel wat vervelend zijn waarschijnlijk. Of niet?’

Mijn mondhoeken krullen omhoog en ik leun wat achterover. ‘Bwoa nee, ik zit eigenlijk nog altijd het liefst naakt als ‘k ergens op bezoek ga. Dus dit komt best goed uit.’ Ze had duidelijk niet zo’n frank antwoord verwacht en om mij de mond te snoeren, drukt ze haar hand op mijn boxershort. Haar knieën duwen mijn benen weer wat uit elkaar en haar lippen komen tegen mijn broekrand aan. Ze likt langs de zoom van mijn boxershort. Fuck het wordt hier heet en mijn stijve begint te bonken. Hij wil vrijgelaten worden. Een 11 op 20 dus al. Niet slecht. De bevestiging dat ik hier keihard van aan het genieten ben, maakt haar niet te stoppen. Ze rukt mijn boxer naar beneden waardoor mijn lid plotsklaps de kamer te zien krijgt. En het puntje van haar tong. En de rest van haar tong. Ze zuigt mijn eikel in haar met speeksel gevulde mond naar binnen. En kust ‘m dan. 12 op 20 al. Mooi.

Ontdek meer

  • Mijn Twoo date. Deel 1. Het was zover, de avond dat we zouden afspreken. Vol stress en spanning wacht ik af. Ik schenk me zelf alvast een glas rode wijn. Ik had wel reden om nerveus te zijn. Kende je amper, […]
  • Ladies love lingerie love cameras. Foto's door Sophie Van der Perre.
  • WE ZIJN VERHUISD EN HEBBEN EEN NIEUWSBRIEF HOI MENSEN VAN CHARLIE MAGAZINE. GOED NIEUWS. WE ZITTEN NU OP MEDIUM. EN WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEF! MEDIUM: https://medium.com/poepeklets NIEUWSBRIEF: https://www.getrevue.co/profile/poepeklets
  • Must see op Filmfestival Gent Het Filmfestival Gent loopt sinds vorige week en nog tot deze zaterdag. Verspreid over heel Gent worden massa's leuke films getoond verdeeld in verschillende categorieën. Eentje daarvan is […]
  • Mevrouw de procureur. Deel 1. Wel een kwartier sta ik deze morgen in de spiegel te staren. Ik moet er vandaag perfect uit zien. Het gebeurt niet zo vaak dat je naar de rechtbank moet hé. Waarom ik werd opgeroepen? ’t […]
  • Skip Fifty Shades Darker. Kijk naar 1 van deze sexy films. Fifty Shades Darker. Ik moet er geen review meer over schrijven, er is al genoeg over verschenen. Ja, de film is crap. Ja, hij brengt een heel fout beeld van BDSM. Nee, je moet 'm niet […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

One thought on “Alles voor de punten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.