Alles voor de punten. Deel 3

De tweede zoen landt op m’n wang. Het is een zedige. ‘Hé, ik ben een braaf meisje.’, zegt ze bijna overtuigd van zichzelf. De zoenen die volgen doen iets anders vermoeden. Haar lippen raken mijn nek, mijn sleutelbeen, mijn bovenlippen en dan komt die 10de kus. De misschien wel laatste zoen. Ze gaat staan, trekt mijn shirt in 1 vlotte beweging omhoog en likt al even vloeiend langs mijn tepel om te eindigen met een warme, klikkende smakkerd. Ik zit met open mond naar haar wilde haren te kijken. Het gebeurt niet vaak dat iemand me stil kan krijgen.

Ze heft haar hoofd op en kijkt me uitdagend aan. “Wel, was jij geen braaf meisje?”, vraag ik haar belerend. Ze monkelt wat en zet haar nagels in mijn dij. Haar gezicht komt heel dicht bij het mijne en ze fluister: ‘Hmmm, hoeveel punten zou ik nu uiteindelijk gehaald hebben hé?’ Terwijl ze de woorden doelbewust traagjes uitspreekt, gaat haar andere hand naar mijn broeksknoop. Tegen het einde van vraag is niet alleen mijn knoop maar ook mijn rits volledig open. Ik kijk haar schaapachtig aan. En werk gewillig mee wanneer ze mijn broek tot aan mijn enkels schuift. Mijn strakgespannen onderbroek verraadt me. Ja, ik heb hier wel zin in. Maar hoe ver gaat ze nog? Alsof ze m’n gedachten kan lezen, stopt ze even. ‘Het zou ook kunnen dat ik gewoon 10/20 heb. En dan moet je hier gewoon zo blijven zitten. Dat zou wel wat vervelend zijn waarschijnlijk. Of niet?’

Mijn mondhoeken krullen omhoog en ik leun wat achterover. ‘Bwoa nee, ik zit eigenlijk nog altijd het liefst naakt als ‘k ergens op bezoek ga. Dus dit komt best goed uit.’ Ze had duidelijk niet zo’n frank antwoord verwacht en om mij de mond te snoeren, drukt ze haar hand op mijn boxershort. Haar knieën duwen mijn benen weer wat uit elkaar en haar lippen komen tegen mijn broekrand aan. Ze likt langs de zoom van mijn boxershort. Ik voel het een graad of twee warmer worden en mijn stijve begint te bonken. Hij wil vrijgelaten worden. Een 11 op 20 dus al. Niet slecht. De bevestiging dat ik hier keihard van aan het genieten ben, maakt haar niet te stoppen. Ze rukt mijn boxer naar beneden waardoor mijn lid plotsklaps de kamer te zien krijgt. En het puntje van haar tong. En de rest van haar tong. Ze zuigt mijn eikel in haar met speeksel gevulde mond naar binnen. En kust ‘m dan. 12 op 20 al. Mooi.

Ontdek meer

  • Fuck, het is heet 'Fuck, wat is het heet.' Dat is eerlijk waar de eerste gedachte die bij me opkomt wanneer ik van de trein stap. 'Fuck, wat is zij heet.' Ok, ja dat is de tweede gedachte die daar niet veel […]
  • Sit and watch Ik voel me mislukt. Maandenlang al tracht ik krampachtig neer te schrijven wat zij doet. Wat zij met mij doet. Haar ranke wellustige lijf dat mij doet tollen. Haar zeemzoete lippen die mij […]
  • Tweede scène Het kaarsvet druppelt zacht op mijn naakte vel. Er is nauwelijks geluid, en zo achterover gebogen kan ik Leeuw niet meer zien. Met elke druppel die landt, schiet een nieuwe, korte maar […]
  • De wereld is om zeep De wereld is om zeep. Vroeger vond je dit melancholische nummer terug op een Urbanus-plaat. Vandaag is het de harde realiteit. We zijn 25 december, Kerstmis, en het sneeuwt niet. Ik ben […]
  • Poly Riffs: Poly, wasda? Toen ik vorige maand mijn blogpost 'Kerstmis met partners' schreef, beging ik eigenlijk een nogal grove fout. Ik ging er ten onrechte vanuit dat alle lezers van deze blog bekend zijn met […]
  • Het naaktmodel – Zijn ding Dit is belangrijk. Dit is van levensbelang, die eerste zin. En toch lukt het me niet. Ik slaag er niet in neer te schrijven wat van me wordt verwacht. Vreemd, want ze gaf me een […]
The following two tabs change content below.
Kenny

Kenny

27, both eyes wide open. Exploring the world on- and offline.
Kenny

Latest posts by Kenny (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.