Hot hot in Knokke met Agent Provocateur

1 tweet later en ik ging het weekend erop al naar Knokke. Want schijnbaar was er een Agent Provocateur boutique geopend in België. Zonder veel lalala volgens mij, gezien ik er niet veel persbuzz over heb zien passeren. Maar dit wil dus zeggen dat ik in mijn eigenste landje de nieuwe collecties kan spotten, terwijl ik dit voordien enkel in Kopenhagen en Praag heb kunnen doen (wat altijd een leuk extraatje is bij een citytrip btw).

Ik had dus mijn deel AP-boutiques al gezien, dus ik was enorm benieuwd hoe deze ingericht zou zijn. I can tell you, de ladies zitten in dezelfde roze kledij, en zijn hun sexyness zelve. Leuk for the boys die ik toch altijd meesleur op lingeriejacht. De winkel is best klein en nogal open in tegenstelling tot de andere shops die ik al heb gezien, but I don’t care. Voor ons zedige belgenlandje zou dit wel kunnen werken geloof ik.En voor wie nog niets van Agent Provocateur kent, hier zijn wat basics en niet zo basics die wel in lade mogen komen (hey, it’s my bday soon ;) ). Ter introductie natuurlijk, maar ook al tip voor mijn eigenste mister Fifty Shades.

Agent Provocateur Swimwear - Mazzy

Agent Provocateur Spring Summer 2012 - Kristie

Agent Provocateur Classics - Damson Corset

Agent Provocateur Accessories - Leather Whip

Meer van dit alles elke dag (!) te vinden in Knokke, op de Kustlaan 185.

Ontdek meer

  • Het vrij gezellige feestje. Deel 1. Haar vriendin gaat trouwen. Dat is vrij duidelijk gezien het belachelijke pakje waar ze in gestoken is. Ze stappen op me af terwijl ik door de stad aan het slenteren ben. Ik hou wel van […]
  • Lelo Tiani 3: Vibreren voor twee (REVIEW) Onlangs vroeg iemand me tips voor een vibrator. Ik raadde Lelo aan als merk vanwege de degelijkheid, design en kwaliteit. De jongedame in kwestie kreeg uiteindelijk de Lelo Tiani 3 cadeau […]
  • Zomer, zon en een broek vol goesting. Tips & Tricks! Ja, het is heet. Bloedheet! Voor eventjes toch. En die zon brengt vaak een boost aan hormonen teweeg. Je weet wel, wat extra vitamientjes door de zon enzo. Wat extra energie. Reken […]
  • Awaken your G-spot: praktijkworkshop Wat je zelf doet, doe je meestal beter. Dat beweert toch menig doe-het-zelver. Maar hoe zit dat met ons eigen lichaam? Weten we daar wel alles zitten en weten we wel hoe we er mee […]
  • The sex museum in Prague. Her opinion. When you go on a trip, you do something special. En vorige week zat ik met mijn lief in Praag, romantisch in mijn hoofd, maar toch wat minder als je er koude en regen bijziet. Wat niet […]
  • REVIEW: De WeVibe, het speeltje voor koppels? We zijn er weer. De site heeft even stilgelegen omdat 'k eerlijk gezegd niet echt de moed meer had om verder te doen. Er was naar mijn gevoel iets te weinig interesse qua lezers en […]
The following two tabs change content below.

Elena

Latest posts by Elena (see all)

One thought on “Hot hot in Knokke met Agent Provocateur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.